Koningsactie WSP-NHN: Dit Smaakt naar Meer!         Koningsactie WSP NHN 1                              Koningsactie WSP NHN 2

Het WerkgeversServicepunt NHN (WSP-NHN) heeft op 26 april jl. Westfriesland oranje gekleurd. De dag voor Koningsdag zijn 21 medewerkers van het WSP-NHN op pad geweest om ondernemers te verwennen, te prikkelen en te enthousiasmeren.

Met vierhonderd Oranjetompoucen van Smaakmaker Hema in de hand zijn ruim honderd bedrijven in één dag bezocht. Met de werkgevers is (wederom) gesproken over waarom een partnerschap met het WSP-NHN loont en dat de kandidaten van het WSP-NHN smaak geven aan deze bedrijven. Louter positieve reacties waren er, een bevestiging dat deze proactieve manier van benaderen op waarde wordt geschat in het nuchtere Westfriesland.

De Koningsacties leidde tot concrete vacatures en vervolgafspraken met ondernemers. Bij één werkgever werd zelfs direct een sollicitatieafspraak ingezet voor een werkzoekende jongere die mee was. Al met al een geslaagde actie die naar meer smaakt!