Realisten promoteam NHN stelt zich voor!Mogen we even voorstellen? Wij zijn het Realisten promoteam uit Noord- Holland Noord. In vijf dagdelen, zijn wij getraind door CNV Jongeren om jongeren met een arbeidsbeperking 'een gezicht' te geven in de arbeidsmarktregio. Jongeren die met een realistische blik, kijken naar hun arbeidsbeperking. Hierdoor zijn wij ons erg bewust van onze toegevoegde waarde binnen uw bedrijf.

Wij zijn: Chantal, Bernadette, Yoni & Angela. Wij hebben een pitch en een presentatie aangeleerd gekregen, waarin we werkgevers op de hoogte brengen van de talenten van jongeren met een arbeidsbeperking. Focussen op talenten in plaats van op de beperking, is dan ook ons motto.

Heeft u als werkgever interesse in een pitch of een presentatie van het Realisten promoteam, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met CNV Jongeren, via info@cnvjongeren.nl of 030 7511850.

Wajongers zijn mensen die sinds jonge leeftijd een arbeidsbeperking hebben en onder voorwaarden aanspraak maken op voorzieningen. Zij kunnen door hun ziekte of handicap soms minder verdienen dan iemand met dezelfde leeftijd en opleiding. CNV Jongeren noemt hen liever geen Wajongers maar Realisten. Realisten weten namelijk wat ze wél en niet kunnen en willen hun talenten graag inzetten. Maar ze kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en daarom verdienen zij een Promoteam.