Smaakmaker Joscha Schoots inspireert ondernemers op Texel



Op 10 december vond in ’t Pakhuus op Texel een thema-avond plaats van het Texels Ondernemers Platform (TOP). Er was onder andere aandacht voor werken met vijftigplussers, maar ook een van onze eigen Smaakmakers kreeg het podium om te vertellen over zijn onderneming en de werknemers die zijn bedrijf succesvol maken.

Het programma werd om 18:00 uur afgetrapt door Texelse Smaakmaker Joscha Schoots van Landgoed De Bonte Belevenis. In aanvulling hierop gaf het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN) achtergrondinformatie over de Smaakmakers en het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook beantwoordden de medewerkers van het WSP-NHN vele vragen uit het publiek.

Verschillende ondernemers die die avond in de zaal zaten, hebben inmiddels een afspraak gemaakt met het WSP-NHN voor aanvullend advies. Mogelijk mogen wij enkelen van hen binnenkort als nieuwe Smaakmaker op dit platform verwelkomen!