Subsidie? Ja graag!Steeds meer werkgevers ondernemen tegenwoordig sociaal. Dat is niet alleen een verrijking voor het bedrijf, ook financieel kan dit aantrekkelijk zijn voor ondernemers. Er bestaan namelijk allerlei subsidies en regelingen voor werkgevers die mensen in dienst nemen die moeite hebben met het vinden van werk.

Nou heeft een ondernemer doorgaans niet de tijd m zich te verdiepen in de talloze regelingen die er bestaan. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. Met de subsidiecalculator bereken je namelijk snel en eenvoudig welke subsidies beschikbaar zijn voor een specifieke werknemer*. De calculator berekent niet alleen de hoogte van de beschikbare subsidie, maar geeft ook een hoop achtergrondinformatie bij de betreffende regelingen.

Het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN) kan u helpen bij het aanvragen van de subsidie(s). De medewerkers van het WSP-NHN hebben de kennis en kunde in huis om vragen helder te beantwoorden en de subsidieaanvraag vervolgens snel rond te krijgen.

Wilt u weten wat uw financiële voordeel is? Kijk dan snel op www.subsidiecalculator.nl of neem contact op met het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord.

 

* Geldt voor nieuwe of recent in dienst getreden werknemers.