WSP-NHN op congres TopNHOp 20 november jl. werd in het gemeentehuis van Hollands Kroon in Anna Paulowna de TopNH georganiseerd, een bijeenkomst voor de top van het bedrijfsleven, de politiek en het regionale onderwijs. Zo’n 150 bezoekers waren aanwezig tijdens de bijeenkomst. Sprekers van diverse toonaangevende bedrijven vertelden over ‘toekomstgericht ondernemen’. Thema's als soft skills for tough guys, veerkracht, het nieuwe werken, samen werken aan ambities voor de regio en de medewerker 4.0 kwamen voorbij.

Politiek, bedrijfsleven en onderwijs kwamen bij elkaar. Ybeltje Berckmoes opende het congres. Zij woont in Julianadorp en is daarmee het enige Tweede Kamerlid uit de Noordkop. Daarna volgden sprekers als Rijkwessel de Valk van Shell, Marcel Timmer van Microsoft, Anja van der Horst van de gemeente Hollands Kroon, Willem de Vries (Regius College) en de wethouders Theo Meskers, Edwin Krijns en Jelle Beemsterboer van Hollands Kroon, Den Helder en Schagen.

Diverse bedrijven presenteerden zich aan de bezoekers van het congres, zo ook het WerkgeversServicepunt NHN (WSP-NHN). Accountmanagers Della Beverwijk, Caroline Bus, Karin de Jong en Ernst Oostingh brachten de werkgeversdienstverlening onder de aandacht van de bezoekers en deelden bonbons uit om de campagne Smaakmakers te promoten (zie ook: www.onzesmaakmakers.nl).

Leerlingen van het RSG Wiringherlant en het Regius College Schagen hebben ervaring opgedaan met de organisatie van zo’n groot congres, door te helpen bij de catering, als gastvrouw of -heer en het parkeren. Op deze manier konden de aanwezige ondernemers en werkgevers meteen kennismaken met misschien wel hun toekomstige werknemer.

Veel regionale bedrijven werkten samen met de organisatie om dit evenement tot stand te brengen. Lies Wouters van OMG Advies en Powershoot coach Gerda Venema van Trans4mate organiseerden het congres. Zij kijken tevreden terug op een succesvol congres en kondigden meteen aan dat TOP Noord-Holland ook in 2016 op het programma staat.

Op de Facebookpagina van TopNH is een fotoverslag gepubliceerd met foto's gemaakt door Bertil van Beek.